Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Proprietarul acestui site

Bakó Mária Hajnalka

dxndiamondial@gmail.com

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Articole recente în blog

Site-urile mele externe

engleză maria.dxn.cc

engleză

spaniolă vamoscafe.dxn.es

spaniolă

franceză maria.dxn.com.tr

franceză

maghiară dxnganokave.dxn.hu

maghiară

Statele Unite wellcoffee.dxnnet.com

Statele Unite

Istoria personală

 

            M-am născut și trăiesc pe meleagul cel mai frumos din Europa, în Transilvania, printre munți, în leagănul Carpaților Orientali, la poalele munților Harghita. Viața mea este caracterizată de bogăția, cunoașterea și dragostea naturii.  Pot afirma, că sânt crescută împreună cu raza soarelui, flori, păsări și ciuperci. De la începutul primăverii până în toamna târziu Tatăl meu și Bunicul au adus acasă în pălăria lor recolta proaspătă a stagiului. Mai târziu am învățat și eu cunoștința celor mai importante ciuperci, și pot spune cu bucurie că niciodată nu s-a îmbolnăvit nimeni de gătitul meu.

            În timpul studiilor mele, am cules 13 tipi de ciuperci în grădinile din Roma, ca să menționez două din cele mai importante cum este Villa Pamphili, unde mergeam pentru a studia, și Villa Borghese, unde am făcut plimbările mele în timpul meu liber.

           Lumea ciupercilor a fost mereu terenul meu preferat de cercetări: am mirosit, am gustat, am examinat culoarea, materia lor, dar îmi plăcea să mă uit ”sub pălăria” lor, care din când în când a ajuns până la pământ. În acest caz i-am numit ”rochiță”, și priveam cu plăcere, oare ce se ascunde acolo: un melc, o insectă,  un viermișor?  Am vorbit cu ”purtători de pălării-rochițe”, le-am salutat și am exprimat unora: ce frumos ești!

            Acum câțiva ani un coleg cu care am lucrat împreună într-o afacere MLM, mi-a dăruit o pastă de dinți cu ciuperca gano. Am admirat     produsul și am întrebat: ”Se poate fabrica pastă de dinți și din ciupercă?” El mi-a răspuns pozitiv, și mi-a relatat că această ciupercă deja de milenii de ani vindecă oamenii. Nu am avut dubii, pentru că am cunoscut destul de bine efectele binevoitoare a ciupercilor, pentru a putea imagina, că această pastă de dinți într-adevăr va servi sănătatea mea. Am constatat că niciodată nu am avut o pastă de dinți atât de bună. Practic a făcut masaj la gingia, și mi-a făcut o senzație plăcută în gură. Am regretat că nu am avut posibilitate pentru lung timp să mai procur de acest produs.

           De curând, prietena mea mi-a servit cu o cafea gano. Acum nu m-am minunat chiar atât de mult ca întâia oară, deoarece știam că este vorba de o delicatețe exigente, și într-adevăr mi-a încântat gustul ei. Ceea ce a fost și mai valoros, era efectul său: n-am mai tremurat după ce am băut cafeaua, cum mi s-a întâmplat mai înainte, și pentru care a trebuit să renunț, încât nu a făcut bine pentru mine.

            Acum, când am devenit și eu colegă la distribuirea prin Internet a produselor gano, pot să iau din nou la plăcere o cafea bună, și spălatul dinților poate să fie un fapt plăcut, bucuros, nu numai o pură necesitate. Chiar, am început să visez un bun șampon, sau cosmetici, pe care mi-am permis numai foarte rar.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.